banner-reypenaer-pakhuis-luiken.jpg

Online Proeverij

Neem iedere zaterdag deel aan de interactieve Reypenaer Online Proeverij!

Tijdens deze Reypenaer Online Proeverij, kunt u de smaak, het aroma en de kwaliteiten van de Reypenaer kazen, allen onder de begeleiding van een deskundige kaasproever persoonlijk testen en evalueren. Elke kaasproeverij duurt ongeveer één uur.

On Demand & Interactieve Zoom proeverijen

Er zijn 2 verschillende soorten proeverijen:

  • De Reypenaer On Demand proeverij [alleen Engels] (hier te bekijken met de code die je ontvangt bij het proeverijpakket). Reserveren is niet nodig.
  • De interactieve Zoom proeverij met de kaasproefmeester (inloggegevens volgen in het pakket). U reserveert per proeverij en niet per persoon. U kunt dus met een groep van 4 à 6 personen deelnemen. De proeverij vindt plaats iedere zaterdag van 18-19 uur. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kaaspakket bestellen via de webshop

Bestel via onderstaande button de Reypenaer Online Proeverij voor €35,- in onze webshop. Het pakket met de 6 kaasjes wordt dan bij u thuis bezorgd.

De Reypenaer Online Proeverij is voor 4 tot 6 personen. Dit pakket bevat een code waarmee u direct op het door u gewenste tijdstip de Reypenaer On Demand proeverij kunt bekijken.

Bestel online proeverij in webshop

Online proeverij reserveren

Boek via onderstaande button een interactieve proeverij met de kaasproefmeester.
U kunt via de mail een tijdstip reserveren waarop u live via Zoom kan meedoen aan de online proeverij. Tijdens deze proeverij kunt u vragen stellen aan de kaasproefmeester.

We raden aan deze proeverij pas te reserveren zodra u het kaaspakket thuis heeft ontvangen.

Reserveer online proeverij

Voor groepen

We kunnen de online proeverij ook verzorgen voor groepen, bijvoorbeeld een privé proeverij voor je team of collega's. Neem hiervoor contact met ons op via ons contactformulier.

Neem contact op